Hradecká 128, 503 04 Černožice
tomicars@seznam.cz

Spojkové sady od kvalitních německých výrobců

23.8.2019

Každé auto potřebuje servis a každá součástka se jednou opotřebuje. A to platí samozřejmě i o spojkových sadách.

Spojka prokluzuje? Vyměňte ji

Hlavním úkolem spojky je při řazení rychlosti oddělit motor od převodovky a rozjet auto. Právě díky spojce lze dosáhnout plynulého přenosu točivého momentu motoru na kola a hnací nápravu. Jakmile se opotřebuje, poznáte to sami, začne prokluzovat. Poté je třeba ji vyměnit za novou.

Sety spojkových sad

V kategorii spojkové sady naleznete několikadílné sety. U každého je napsáno co obsahují a do jakých vozidel je lze použít.

Spojkové sady mohou být:

  • dvoudílné - přítlačný talíř a spojková lamela
  • třídílné - přítlačný talíř, spojková lamela a spojkové ložisko
  • případně obsahující navíc setrvačník se šrouby

spojková sada

 

Spojkovou sadu pro jakékoliv auto objednáme

Nenašli jste spojkovou sadu pro své auto? Neváhejte nás kontaktovat, není problém ji objednat. Nabízíme jenom kvalitní a prověřené výrobce jako je LuK nebo SACHS. Při výběru spojkové sady rozhodně upřednostňujeme kvalitu. Výměna spojky je totiž náročná a ne zrovna levná záležitost, která se rozhodně nevyplatí předělávat kvůli nekvalitním dílům.

LuK

Německá firma LuK patří mezi světové výrobce spojkových systémů. Dokonce každé čtvrté nově vyrobené auto na světě má spojku této značky.

SACHS

Německá firma SACHS funguje jako dodavatel vybavení a dílů pro automobily už víc než sto let. Díky velkému důrazu na kvalitní zpracování náhradních i originálních dílů je už synonymem kvality v oblasti automobilů.

Spojkové sady

Máte dotazy?

Nebo potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme vybrat správné díly pro vaše auto.

5